Få fri fragt | Køb minimum to flasker

Historien

Dyk ned i historien om Søhøjlandets Destilleri - fra en umulig opgave, til ekstraordinære spiritusoplevelser.

Januar 2020

Søhøjlandets Destilleri grundlægges

Tanker bliver til idéer. Idéer bliver til planer, og planer blev til Søhøjlandets Destilleri. Det oprindelige hold på otte personer var enige om, at der skal produceres dansk højkvalitetsspiritus i det midtjyske Søhøjland.

Marts 2020

En nærmest umulig opgave

Lokalerne til destilleriet var fundet. En placering i hjertet af Sejs-Svejbæk var så godt som perfekt. Men en gammel, forfalden vvs-forretning var langt fra perfekt og en nærmest umulig opgave med renovering og ombygning begyndte - af holdet bag Søhøjlandets Destilleri, uden nogen nævneværdige håndværksmæssige kompetencer...

Juni 2020

Velkommen til, Potstill

Byggeprojektet skrider langsomt, men sikkert fremad og Søhøjlandets Destilleris første potstill lander - direkte fra en traditionstro og anerkendt still-smed i Portugal.

Oktober 2020

Lad det flyde!

Efter en stor ombygning, indhentning af alle godkendelser fra myndigheder og beredskab, utallige tests på mindre potstill og en ordentlig portion tålmodighed, løb det første batch gin stille og roligt ud af anlægget - en intens fortolkning af London Dry Gin.

November 2020

Familieforøgelsen

Endelig! Den helt rigtige flaske, den helt rigtige label med den karakteristiske blå farve og den lille enebær-illustration. Vokskapsulen, seglet på toppen og ikke mindst flaskens indhold gik endelig op i en højere enhed: Familien blev forøget med New Nordic Dry Gin - en fortolkning af den klassiske London Dry Gin til den kræsne gin-elsker.