Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Søhøjlandets Destilleri

  1. Generelt. Velkommen til Søhøjlandets Destilleri! Disse handelsbetingelser regulerer dine køb af vores produkter og din brug af vores hjemmeside. Ved at handle hos os accepterer du disse betingelser, så sørg for at læse dem grundigt.

  2. Bestilling og betaling. Du kan foretage en bestilling på vores hjemmeside eller ved at kontakte os direkte. Når du har afgivet en bestilling, er du ansvarlig for at betale den fulde betaling, medmindre andet er aftalt. Vi accepterer forskellige betalingsmetoder, herunder kreditkort, bankoverførsel og mobile betalinger. Alle priser er angivet i dansk krone (DKK) og inkluderer moms, medmindre andet er angivet.

  3. Levering og fragt. Vi bestræber os på at levere dine varer så hurtigt som muligt. Leveringstiden kan variere afhængigt af destinationen og produkttilgængeligheden. Fragtomkostninger vil blive vist ved checkout, medmindre der er tale om særlige tilbud eller aftaler.

  4. Fortrydelsesret. Som forbruger har du ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelsen af varerne. Hvis du ønsker at returnere et produkt, bedes du kontakte os inden fristens udløb for at arrangere returprocessen. Du skal returnere varerne i samme stand, som de blev modtaget, og du vil være ansvarlig for returneringsomkostningerne, medmindre vi har leveret varerne fejlbehæftede eller beskadigede.

  5. Reklamationer. Hvis du modtager en defekt eller beskadiget vare, bedes du kontakte os inden for rimelig tid efter modtagelsen. Vi vil behandle din reklamation og bestræbe os på at finde en passende løsning, f.eks. erstatning eller refusion. Vær opmærksom på, at vi kan bede om dokumentation eller yderligere oplysninger i forbindelse med din reklamation.

  6. Persondata og sikkerhed. Vi respekterer dit privatliv og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Vi anvender passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang eller misbrug.

  7. Ansvarsfraskrivelse. Vi stræber efter at sikre, at oplysningerne på vores hjemmeside er nøjagtige og opdaterede. Dog kan vi ikke garantere fuldstændig nøjagtighed eller fejlfrihed. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tab eller skader, der opstår som følge af brugen af vores produkter eller hjemmeside.

  8. Ændringer i handelsbetingelserne. Vi forbeholder os retten til at ændre disse handelsbetingelser uden forudgående varsel. Ændringer vil træde i kraft for nye ordrer og fremtidige køb. Det er dit ansvar at holde dig opdateret om eventuelle ændringer i betingelserne.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe dig

Januar 2020

Søhøjlandets Destilleri grundlægges

Tanker bliver til idéer. Idéer bliver til planer, og planer blev til Søhøjlandets Destilleri. Det oprindelig hold på seks personer, var enige om at der skal produceres dansk højkvalitetsspiritus i det midtjyske søhøjland.

Marts 2020

En nærmest umulig opgave

Lokalerne til destilleriet var fundet. en placering i hjertet af Sejs-Svejbæk var så godt som perfekt. Men et gammelt forfaldent værksted, var langt fra perfekt og en nærmest umulig opgave med renovering og ombygning begyndte - af holdet bag Søhøjlandets Destilleri, uden nogen nævneværdige håndværksmæssige kompetencer...

Juni 2020

Velkommen til vores første pot still

Byggeprojektet skrider langsomt, men sikkert fremad og Søhøjlandets Destilleris første pot still lander i destilleriet. Direkte fra en traditionstro og anerkendt kobber-still-smed i Portugal.

Oktober 2020

Første destillering

Efter en stor ombygning, indhentning af tilladelse fra myndigheder og beredskaber, utallige tests og en ordentlig portion tålmodighed, løb det første batch gin stille og roligt ud af vores pot still.

November 2020

Første flaske New Nordic Dry Gin

Endelig! Den helt rigtige flaske, den helt rigtige label med den karakteristiske blå farve og en lille illustration af enebær. Vokskapsulen, seglet på toppen og ikke mindst flaskens indhold gik endelig op i en højere enhed: Vores New Nordic Dry Gin - en fortolkning af den klasssiske London Dry Gin til den kræsne gin-elsker.

Februar 2021

Nordic Blueberry Gin

en fantastisk nyhed. Vores helt egen blåbær gin, med lokale blåbær fra skovene omkring Silkeborg. en gin med god sødme og et fantastisk spil mellem enebær og blåbær.

Marts 2021

Barrel Aged Gin

Vi eksperimenterer med mange typer af gins og er nu klar med vores Barrel Aged Gin - en fadlageret gin, lageret på ex-whiskyfade. Kan nydes ren, men er også helt fantastisk sammen med Ginger Ale.

Maj 2021

Summerly Gin

Det er snart sommer og vores sommer gin er klar. Vi har valgt at kalde den Summerly. Med smag af jordbær og rabarber - dansk sommer på flaske.

November 2021

Prisbelønnet gin

Vi er meget stolte over at have modtaget en Europe Trophy sølvmedalje for vores New Nordic Dry Gin.

Januar 2022

Nuts & Barrels Gin

en videreudvikling af vores Barrel Aged Gin fører os til vores fadlageret speciel edition - Nuts & Barrels Gin.

Marts 2022

IWSC priser

det er fantastisk at blive anerkendt for sit arbejde. Vi har netop modtaget nye priser:
- New Nordic Dry Gin: sølv
- Nordic Blueberry Gin: bronze
- Nuts & Barrels Gin: bronze

Juni 2022

Nordic Elderflower Gin

Årets sommergin er klar. Med smagen af hyldeblomst og selvfølgelig enebær, er den perfekt til en sommer gin&tonic på terrassen.

December 2022

Første whisky på fade

Et hver destilleri med respekt for sig selv producerer whisky og whisky har altid været planlagt hos Søhøjlandets Destilleri. December 2022 skete det endelig, vores første produktion whisky kom på fade. Nu skal der "bare" ventes.

Marts 2023

Årets danske gin destilleri

Vi er meget stolte over at være blevet kåret som "Denmark Gin Distillery of the Year" ved Berlin International Spirit Competition.

November 2023

Nordisk Dild Akvavit

Vi eksperimenterer videre og udvider nu spiritusoplevelsen med en Nordisk Dild Akvavit.